Śniadania

Postne kanapeczki z wędzonym łososiem i mozzarellą

Ocena użytkowników: 4 / 5

Gwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka nieaktywna
 

Ocena użytkowników

Składniki

Przepis

Po ciężkich i tłustych daniach z grilla zapraszam na lekkie i postne kanapeczki. Idealne na wiosenne śniadanie :)

 

Przygotowanie:

Chleb posmarować masłem, następnie ułożyć po kawałku wędzonego łososia. Mozzarellę osączyć z zalewy i pokroić w plastry. Na każdą kanapeczkę położyć ser, a na wierzch plaster pomidora. Posypać przyprawą do pomidorów lub ziołami prowansalskimi. Wierzch udekorować drobno posiekanym szczypiorkiem i skropić olejem sezamowym.

 

Smacznego!

You have no rights to post comments